VRIJEME LETI: Podgradina.net napunila 7 godina

objavljeno u: Vijesti | 3

Da, dragi posjetitelji, prošlo je već sedam (7) godina otkako je Podgradina.net počela s radom. Sedam godina je brzo prošlo, Podgradina.net je pomalo rasla i razvijala se da bi danas bila to što jeste.

Razlog nastanka ove stranice većina vas zna, to je predstavljanje jednog, malog sela koje je imalo burnu prošlost, nekada svijetlu, nažalost nekada i mračnu kao što je potapanje Buškog blata kada većina stanovništva Podgradine (i ostalih buškoblatskih sela) biva raseljena po cijelom svijetu.

Većina toga stanovništva (očevi, sinovi, unuci…) nije zaboravila svoje rodno mjesto no suvremeni život, radne obaveze ne dozvoljavaju im da više vremena provode u svome selu. Upravo tu uskače Podgradina.net i pruža mogućnost svima njima a također i nama u selu da zavirimo u svoje rodno mjesto svakoga dana, svakoga sata…

Danas našu stranicu ne posjećuju samo Podgradinjani i župljani Župe Podhum nego i mnogi drugi Livnjaci, Duvnjaci, pa čak i stranci koji se često putem e-maila javljaju i pitaju informacije o Buškom jezeru, Kamešnici, selu…

Ovom prilikom želim zahvaliti svima vama koji posjećujete stranicu i svojim prijedlozima, kritikama, fotografijama, tekstovima ili na bilo koji drugi način pridonosite radu stranice.

Rad na stranici nije lagan i zahtijeva ulaganje mnogo slobodnog vremena, živaca i naravno financijskih sredstava za plaćanje troškova najma web prostora i više puta sam bio u iskušenju da li da nastavim sa radom ili da stranicu ugasim.

Kao što vidite stranica i dalje radi te je ovih dana upravo za 7. rođendan doživjela kompletni redizajn. Nadam se da vam se sviđa? Svoje dojmove možete ostaviti u komentarima ispod teksta.

Za kraj ostaje samo da svi skupa poželimo našoj stranici ‘”Podgradina.net” još puno godina uspješnog rada!

Mirko Pavić

 

Podijelite ovu vijest:

Facebook komentari

comments

3 Responses

  1. Ante

    Čestitke na rođendanu i samo naprijed!
    Nama koji živimo vani ova stranica puno znači!
    Sretno i dalje!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)