Pomozimo Jozi Klišaninu (23) iz Miša

objavljeno u: Vijesti, Župa Podhum | 0

Jozo Klišanin (23) i njegova obitelj zauvijek će pamiti utorak, 28. srpnja ove godine kao jedan od najtežih dana u svom životu. Tog jozo klisanin flyerje dana Jozo doživio tešku prometnu nesreću na magistraloj cesti Livno -Tomislavgrad u mjestu Smričani. U nesreći mu je nagnječena moždina u kralježnici, pa ne osjeća noge.

Nakon dužeg liječenja na KBC u Firule u Splitu liječnički tim je preporučio daljnju rehabilitaciju u Krapinskim toplicama koja će trajati više od godinu dana.

Troškovi liječenja iznose 24 800 kuna ili 3300 eura mjesečno.

Misleći da će moći sami pokriti sve troškove, obitelj je pokušala izbjeći otvaranje kunskog i deviznog računa za pomoć, ali su naposljetku bili prisiljeni to učiniti i prihvatiti pomoć onih koji to žele iskrena srca učiniti.

Jozi je potrebna pomoć. Pomoć dobrih ljudi. Ukoliko je ne dobije neće moći odlaziti na prijeko potrebnu rehabilitaciju i može ostati… nepokretan.

Njegova mladost i budućnost ovisi o dobroti ljudi, o dobroti i njegovih sumještana iz sela Miši, iseljenika s Buškog Blata koji su nekada davno iz potrebe otišli za boljim životom u tuđi svijet.

Možda je došlo vrijeme da se sad okrenu, pogledaju unatrag, pogledaju Miše, obitelj Klišanin, pogledaju jednu mladost, Jozinu mladost i pomognu joj da živi svoj život.

Svi koji žele pomoći Jozi mogu to učiniti na kunski i devizni račun:

Zagrebačka banka – Jozo Klišanin
Kunski žiro račun
HR4223600003239738892 (BIC:ZABAHR2X)
Devizni žiro račun
HR7923600003239738905 (BIC:ZABAHR2X)

Selo Miši

 

Podijelite ovu vijest:

Facebook komentari

comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)