VUKADIN PREŠAO U NK RUDEŠ A KAMBER U SLOGU LJUBUŠKI

objavljeno u: Vijesti, Župa Podhum | 0

Da je NK Kamešnica Podhum rasadnik talenata i dobrih igrača, pokazalo se kroz niz transfera proteklih sezona od kojih izdvajamo transfere Ćurića, M. Madžara, Miškovića, Brnića koji su svoju sreću potražili u njemačkim niželigašima te transfer Ivice Jurkića u 1. HNL (NK Istra).

Najnoviji transfer u ovoj sezoni je transfer našega kapetana Petra Vukadina u 2. HNL, u NK Rudeš iz Rudeša kod Zagreba, koji trenutno zauzima 4. mjesto na tablici. Trener kluba je Stipe Brnas, a pomoćnik mu je proslavljeni Igor Bišćan. Vukadin je uspješno nastupao za Kamešnicu prvi dio sezone te je svojim zalaganjem na terenu zaslužio i kapetansku traku.

Osim Vukadina klub je ovih dana napustio Istok Kamber koji je duži niz godina branio boje našeg kluba. Kamber će karijeru nastaviti u NK Slogi iz Ljubuškog, koji nastupa u prvoj ligi FBiH te se trenutno nalazi na posljednjom mjestu na tablici.

Svima našim sada već bivšim igračima se zahvaljujemo na uspješnoj suradnji te im u novim klubovima želimo puno sreće i uspjeha!

 

Podijelite ovu vijest:

Facebook komentari

comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)