VIDEO: Odlična reportaža o usponu na Vrh Konj (Kamešnica) i plaži Marinovac

objavljeno u: Buškoblatski kraj, Vijesti | 1

Sjećate li se trojice mladića iz Francuske koji su putujući Hrvatskom napravili odličan video kojeg su kasnije preuzeli mnogi portali te domaće televizije (video možete pogledati ovdje). Mnogi mediji su tada naglašavali kako su dečki napravili odličnu promociju Hrvatske te da ih Hrvatska turistička zajednica treba nekako nagraditi što se na kraju i dogodilo.

E pa i mi imamo svoje promotore prirodnih ljepota Hercegbosanske županije! Možda dečki nisu mladi i informatički potkovani kao francuski japančići no u svakom slučaju su puni elana, pozitivne energije i ljubavi prema prirodi.

U nastavku donosimo video u trajanju od 20 minuta kojeg su snimila trojica prijatelja (Nenad, Emil, Enes) koji su ljetos posjetili naš kraj. Između ostaloga u ovom kvalitetnom, zanimljivom i duhovitom videu zabilježili su svoj uspon na najviši vrh Kamešnice, vrh Konj ne krijući svoje oduševljenje ljepotama ove predivne planine. Nakon osvajanja vrha spustili su se i do plaže Marinovac, najpoznatije plaže u našem kraju gdje su se osvježili.

Kao i oni dečki iz Francuske i ovi naši dečki iz videa ispod su napravili odličnu promociju našeg kraja pa ih, tko zna, možda nagradi naša Turistička zajednica HBŽ. :)

Uspon na vrh Konj su započeli u Podgradini, a da dalje ne duljimo opustite se i uživajte…

 

 

 

Podijelite ovu vijest:

Facebook komentari

comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *