VIDEO: Kako se nekad zabavljalo u najboljem disko clubu “Mondeo”

objavljeno u: Video, Vijesti, Vijesti iz sela | 0

Danas mladi izlaze negdje drugdje no oni malo stariji se s nostalgijom sjećaju disko kluba “Mondeo” iz Podgradine. Mnogi i danas tvrde da je Mondeo najbolji disko koje je ikada radio na našim prostorima.

U Mondeu su često gostovale mnoge poznate glazbene zvijezde kao npr. Željko Bebek, Vuco, Psihomodo Pop, Daleka Obala, Dino Dvornik, Vatrogasci, Crvena Jabuka i mnogi drugi… Za muziku je uglavnom bio zadužen DJ Paloma.

Gosti Mondea su bili mladi i svi oni koji su se tako osjećali iz raznih krajeva Livna, Tomislavgrada, Kupresa, Splita, Sinja, Imotskog, Posušja, Trogira, Mostara…

Zanimljivo je da je tada u tom ratnom vremenu Podgradina bila mjesto gdje se izlazilo, uz disko Mondeo u selu je radio još jedan disko klub “Diamond”, dva kafića te jedna pizzerija. Zanimljivo, s obzirom da je Podgradina malo selo od 150-200 stanovnika udaljeno od Livna 18 km.

Današnji disko klubovi u našem gradu (a i šire) uglavnom rade vikendom dok je disko klub Mondeo radio 5 dana u tjednu. Radio je ponedjeljkom, srijedom, petkom, subotom i nedjeljom u ljetnom, a isto tako i u zimskom razdoblju i uvijek je bio krcat.

Ovaj video nas vodi u 1995. godinu a snimila ga je ekipa iz Lopatica. Uživajte!

Tekst: Podgradina.net
Video: M.K.Ćomi, (iz Lopatica) ’95.

 

Podijelite ovu vijest:

Facebook komentari

comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *