Irokeza Maria Eranovića – Joea privukla pažnju duvanjskih medija

objavljeno u: Vijesti, Župa Podhum | 0

Frizura Maria Eranovića – Joea iz Vržerala privlači pažnju gdje god se pojavi. Ovih dana njegova irokeza privukla i pažnju duvanjskih medija. Tekst u nastavku…

 

Mario Eranović – Joe

 

Mario Eranović – Joe

 

Mario Eranović jedan je od djelatnika Livnoputova koji ove godine radi na poslovima uređenja komunalne infrastrukture u Tomislavgradu. U tomu poduzeću, kako nam kaže, radi već dvije godine. No ovom prigodom nismo se deteljnije zanimali za njegov posao. Naime, ovaj mladić našu je pozornost privukao zanimljivom frizurom koju smo ugledali kako stremi iz jedne šahte. Morali smo se malo raspitati…

– Treba mi sat vremena za frizuru. Koristim samo sprej. Jedan dan kosa je bila povezana u rep, jer nisam imao vremena za uređivanje, pa su neki pomislili da svaki dan mijenjam frizuru. To ipak nije točno. Ova mi je najdraža, smije se Mario i laća posla.

– Mlad je, ali ipak vrlo dobar majstor. Zna raditi, kaže jedan naš Duvnjak koji je, također, uočio da se ovaj mladić dobro brine o izgledu svoje kose.

Ne sumnjamo da je Mario radišan i  u svome poslu precizan. Čestitamo mu i što ovako spreman dolazi na radno mjesto, a vjerujemo de će besprijekornom irokezicom privući i poglede ovdašnjih djevojaka, ako već do sada nije.

Zora Stanić/tomislavcity /podgradina.net

 

Podijelite ovu vijest:

Facebook komentari

comments