Za sportaša godine izabran Pavo Čeko, nogometaš Kamešnice, a za osobu godine dr. Ivan Cikojević

objavljeno u: Video, Vijesti, Župa Podhum | 0

Dana 17.02.2017. godine u Narodnom sveučilištu Livno u organizaciji internet portala LivNOvine (www.livnovine.com) održana je Večer Laureata. Za navijače NK Kamešnice ovo je bio poseban događaj jer je prema glasovima čitatelja portala LivNOvine za najboljeg sportaša u kategoriji ekipnih sportova izabran Pavo Čeko, napadač NK Kamešnice.

Za najbolju sportašicu godine u kategoriji individualnih sportova izabrana je Ivana Vukadin iz Biciklističkog kluba Livno.

Za najboljeg sportaša godine u kategoriji individualnih sportova proglašen je Eldar Velić član TKD Magone, a nagradu mu je uručio predsjednik skupštine NK Kamešnice Davor Mioč.

Za sportašicu godine u kategoriji ekipnih sportova izabrana je Sara Jurkić, košarkašica ŽKK Livno.

Kao što smo već spomenuli, za sportaša godine u ekipnim sportovima glasovima čitatelja portala LivNOvine izabran je Pavo Čeko, sjajni napadač NK Kamešnice i prvi strijelac Druge lige FBiH – jug u sezoni 2015./2016.

Za osobu godine prema izboru čitatelja izabran je dr. Ivan Cikojević, ravnatelj Županijske bolnice “Fra. Mihovil Sučić” Livno.

Ovom prigodom čestitamo svim dobitnicima nagrada ali i onima koji su bili nominirani. Posebna čestitka ide organizatorima gosp. Pervanu i gosp. Slavku Krišti kao i portalu LivNOvine na odličnoj i besprijekornoj organizaciji.

Snimku događaja “Večer Laureata” možete pogledati na linku ispod.

 

 

Podijelite ovu vijest:

Facebook komentari

comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)