FOTO: Otkud izvanzemaljci na Buškom jezeru

objavljeno u: Buškoblatski kraj, Vijesti | 0

Na proputovanju kroz našu galaksiju izvanzemaljci su odlučili posjetiti i naš mali ali predivni planet Zemlju te s liderima najutjecajnijih država raspravljati o oblicima suradnje koji bi doprinijeli napretku naših civilizacija. Ušavši u atmosferu spazili su jedno mjesto koje im se učinilo idealnim za slikanje za Aliensbook(popularnu društvenu mrežu na njihovom planetu), i javljanje uživo na svim kanalima izvanzemaljske mreže.


Izvanzemaljac uslikan prošli tjedan…

Našavši pravo mjesto za tu prigodu na obali Buškog jezera u jednom kadru su uspjeli spojiti sve:prekrasnu prirodu, povijesne ostatake ranokršćanske bazilike, graditeljske sposobnosti ljudske civilizacije…. No jedan mali detalj ih je razočarao!

Na tako posebnom mjestu naletjeli su i na mnogo smeća koji su ljudi pobacali i time uništili posebnost ovog mjesta. Vidjevši na koliko niskoj smo civilizacijskoj razini, odlučili su otkazati sastanak sa ljudskim čelnicima te prekinuti sve vidove diplomatske suradnje i ne vraćati se sve dok svijest ljudima ne proradi, a izgleda da to neće biti tako brzo.


Kao što vidite više ih nema na obali Buškog jezera…

Stoga, ne morate se truditi i pokušavati fotografirati izvanzemaljce kod crkvice Sv. Ilije (lokalitet Rešetarica), jer oni neko vrijeme neće biti prisutni na Zemlji. Razloge ovako naglog prekida odnosa s Zemljanima možete vidjeti u našoj galeriji slika.

Za pregled galerije kliknite na sliku ispod:

 

Smeće Crkva sv. Ilije (Rešetarica)

 

Podijelite ovu vijest:

Facebook komentari

comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *